Žito

ZPS: Sladkor - naravno prisoten ali (tudi) dodan?
seniorji.info
četrtek, 16. februar 2017 ob 11:00
Sladkor v živilih je dodan v različnih oblikah in med ...
 
Sladkor: naravno prisoten ali (tudi) dodan?
Zveza potrošnikov Slovenije
ponedeljek, 13. februar 2017 ob 07:56
"Sprašujem o pravilnem tolmačenju hranilne tabele na živilih, predvsem tistih njenih delov, ki se nanašajo na sladkor.
 
Posadili bodo 10.000 mladih dreves
Dnevnik
nedelja, 12. februar 2017 ob 18:37
Ker so naravne ujme v zadnjih letih močno prizadele slovenske gozdove – te dni minevajo tri leta od žledoloma – so se v Žitu odločili, da podprejo pogozdovanje in obnovo poškodovanih gozdov, ki bo trajala še vsaj nekaj let. Od vsake prodane škatlice...
 
Oglasno sporočilo: Največ odličnega kruha,  pekovskih izdelkov ter testenin prihaja iz Žita
Dnevnik
četrtek, 9. februar 2017 ob 01:00
Na 17. strokovnem ocenjevanju kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic je Skupina Žito prejela največ, kar 28 zlatih priznanj za potrjeno odlično kakovost...
 
Odličja za slovenske pekovske izdelke
Delo
torek, 7. februar 2017 ob 16:57
Ljubljana − Slovenski peki so tudi na letošnjem ocenjevanju kakovosti kruhov, pekovskega peciva in slaščic dobili potrditev, da so njihovi izdelki odlične kakovosti. Na tokratnem, že 17....
 
Varuhi terana strnili vrste
Slovenske novice
sobota, 28. januar 2017 ob 12:36
Kraški teran je ikona, element naše
 
Po Žitu bi pobasali še Mlinarja
Svet 24
četrtek, 26. januar 2017 ob 10:57
Predvčerajšnjim naj bi poslali nezavezujočo ponudbo za prevzem Mlinarja. Več na Svet24.si
 
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian